Receptes

TRUFES DE XOCOLATI:
Primer heu de fondre (es pot fer al bany maria o al microones:
25O XOCOLATA NEGRA (va bé qualsevol, des de la nestlé postres, dulcinea...)
250 XOCOLATA AMB LLET (també, la que us agradi més)
100 MANTEQUILLA (I TRES CULLERADES AIGUA si ho foneu al microones)
Una volta fusa aquesta pasta i ben remenada, hi heu d'afegir:
1 POT LLET CONDENSADA PETIT
L'heu de deixar refredar dins la nevera una nit o unes quantes hores.
Llavors feis les trufes i les rebosau segons el gust (així queda un plat molt vistós amb tires de diferentst varietats):
REBOSILLO de xocolata, cacau, galeta maria o avellana picada, coco...
S'hi pot posar una avellana a dins, o una culleradeta de llet condensada bullida...
És una xalada fer-les (i una temptació anar-les tastant!!!) i és una xalada menjar-les i compartir-les!!!
COULANTS DE XOCOLATI (JOSÉ RAMÓN I ROCÍO):