TRUFES DE XOCOLATI:
Primer heu de fondre (es pot fer al bany maria o al microones:
Primer heu de fondre (es pot fer al bany maria o al microones:
250 XOCOLATA AMB LLET (també, la que us agradi més)
100 MANTEQUILLA (I TRES CULLERADES AIGUA si ho foneu al microones)
Una volta fusa aquesta pasta i ben remenada, hi heu d'afegir:
1 POT LLET CONDENSADA PETIT
L'heu de deixar refredar dins la nevera una nit o unes quantes hores.
Llavors feis les trufes i les rebosau segons el gust (així queda un plat molt vistós amb tires de diferentst varietats):
REBOSILLO de xocolata, cacau, galeta maria o avellana picada, coco...
S'hi pot posar una avellana a dins, o una culleradeta de llet condensada bullida...
És una xalada fer-les (i una temptació anar-les tastant!!!) i és una xalada menjar-les i compartir-les!!!
COULANTS DE XOCOLATI (JOSÉ RAMÓN I ROCÍO):
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada